Search toggle
Search toggle

Marketing

Online Marketing

Gde, kako, zašto?

Onlajn marketing, koji se naziva i digitalni marketing, odnosi se na sve marketinške napore koji se dešavaju na internetu. Preduzeća koriste digitalne kanale kao što su pretraživači, društveni mediji, e-pošta i druge veb stranice za povezivanje sa trenutnim i potencijalnim kupcima. Ovo takođe uključuje komunikaciju putem tekstualnih ili multimedijalnih poruka.

Digitalni marketing je od vitalnog značaja za vaše poslovanje i svest o brendu. Čini se da svaki drugi brend ima veb lokaciju. A ako nemaju, barem imaju prisustvo na društvenim mrežama ili strategiju digitalnog oglasa. Digitalni sadržaj i marketing su toliko uobičajeni da potrošači sada očekuju i oslanjaju se na njih kao na način da saznaju o brendovima. Pošto digitalni marketing ima toliko opcija i strategija povezanih sa njim, možete postati kreativni i eksperimentisati sa različitim marketinškim taktikama uz ograničeni budžet.

Onlajn marketing je najjeftiniji vid marketinga. Lako se prate njegovi rezultati i moguće ga je brzo menjati i prilagodjavati.

Tehnologije za koje pružamo konsultantske usluge:

  • Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google Maps, YouTube, TikTok
  • Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, TikTok Ads, LinkedIn Ads
  • Website, Medijska podrška, Onlajn zajednice, 
Image 001

Uštedite sebi vreme i povećajte prodaju

Mi imamo preko 16 godina iskustva u Internet marketingu i na stotine zadovoljnih klijenata.

Internet marketing Vam može višestruko povećati prodaju sa minimalnim ulaganjem.

Ostavite nam poruku i mi ćemo Vas uskoro kontaktirati.